Avaliação da fermentação de caldo de sorgo sacarino empregando leveduras comerciais.
Avaliação da fermentação de caldo de sorgo sacarino empregando leveduras comerciais.
Author(s): PACHECO, T. F.; MENDES, T. D.; GONCALVES, S. B.; PARRELLA, R. A. da C.; MACHADO, C. M. M.
Summary: Visando explorar o potencial deste material, empregando o caldo de sorgo sacarino BRS 511, foi avaliado o comportamento de três leveduras comerciais (CAT-1, PE-2 e SA-1) em quatro ciclos fermentativos.
Publication year: 2014
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Agroenergy
Keywords: Ciclo fermentativo, Levedura comerciasl, Produção de etanol
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.