A cultura do alho.
A cultura do alho.
Author(s): MENEZES SOBRINHO, J. A. de; LOPES, C. A.; REIFSCHNEIDER, F. J. B.; CHARCHAR, J. M.; CRISOSTOMO, L. A.; CARRIJO, O. A.; BARBOSA, S.
Summary: Clima; Solo; Calagem a adubação; Variedades; Plantio; Tratos culturais; Pragas e doenças; Colheira e armazenamento; Classificação; Embalagem; Coeficientes de produção.
Publication year: 1993
Types of publication: Books
Keywords: Adubação, Alho, Allium Sativum, Allium vegetable, Alliumm sativum, Análise Econômica, Armazenamento, Armazenamento do alho, Brasil, Brasília, Calagem, Classificação, Clima, Colheita, Cultivar, Cultivation, Cultivo, Dieases, Doença, Doenças, Embalagem, Garlic culture, Harvest, Hortaliça, Inseto, Management, Mercado, Plantio, Postharvest, Praga, Production, Produtividade, Produção, Pós-Colheita, Sistema de Cultivo, Solo, Store, Trato cultural, fertilizers, garlic, weeds
Related content
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.