Carbono das substâncias húmicas em latossolo vermelho cultivado com hortaliças em sistemas conservacionistas.
Carbono das substâncias húmicas em latossolo vermelho cultivado com hortaliças em sistemas conservacionistas.
Author(s): LIMA, C. E. P.; MADEIRA, N. R.; GUEDES, I. M. R.; SILVA, J. da; FONTENELLE, M. R.
Summary: O presente trabalho teve como objetivo quantificar os teores de carbono das substâncias húmicas em um Latossolo Vermelho Distrófico típico cultivado com hortaliças em sistemas conservacionistas há cinco anos.
Publication year: 2014
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Vegetables
Keywords: Carbono, Hortaliça, Humus, Matéria organica, Solo
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.