Avaliação da resistência de variedades comerciais e híbridos de mandioca à bacteriose.
Avaliação da resistência de variedades comerciais e híbridos de mandioca à bacteriose.
Author(s): COSTA, N. T. S.; MELO, R. de C. C.; OLIVEIRA, S. A. S. de
Summary: A bacteriose (Xanthomonas axonopodis pv. manihotis - Xam) é uma das doenças mais importantes da cultura da mandioca devido ao seu alto potencial de dano. A utilização de plantas resistentes é a estratégia mais eficaz no manejo de doenças incitadas por bactérias, entretanto, pouco se sabe sobre o grau de resistência/susceptibilidade de diferentes genótipos e de variedades comerciais de mandioca à bacteriose.
Publication year: 2014
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Cassava & Fruits
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.