Efeito da gelatina sobre a viabilidade e fertilidade do sêmen refrigerado de ovinos santa inês.
Efeito da gelatina sobre a viabilidade e fertilidade do sêmen refrigerado de ovinos santa inês.
Author(s): REZENDE, A. A.; SILVA, R. S.; BANDEIRA, A. M. P.; AZEVEDO, H. C.; MARIA, A. N.
Summary: A gelatina é uma proteína polipeptídica de alto peso molecular derivada de uma hidrólise parcial do colágeno. Tem sido utilizada no sêmen refrigerado de ovinos e algumas outras espécies com a finalidade de solidificar o diluidor.
Publication year: 2012
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Keywords: Lambs, Ovino, Reprodução Animal, Santa inês
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.