Produção de mudas de abacaxi via seccionamento de caule a pleno sol e sombra.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): OLIVEIRA, F. O. de P.; PADUA, T. R. P. de; JUNGHANS, D. T.

Summary: A técnica do seccionamento de caule é utilizada em duas situações: na produção de mudas das cultivares comercias (Pérola e Smooth Cayenne) quando há comprometimento pela fusariose nas mudas convencionais (filhote e rebentão), mas com caule sadio, e na produção de mudas das novas cultivares resistentes à fusariose, a partir de plantas que já produziram fruto.

Publication year: 2014

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.