Uso da farinha do bagaço de cana-de-açúcar hidrolisado em queijo de cabra cremoso.
Uso da farinha do bagaço de cana-de-açúcar hidrolisado em queijo de cabra cremoso.
Author(s): LAGUNA, L. E.; SALLES, H. O.; EGITO, A. S. do
Summary: O objetivo do presente trabalho foi desenvolver, em escala laboratorial, um processo tecnológico que permitisse a utilização da farinha do bagaço de cana-de-açúcar hidrolisado como fonte de fibra insolúvel na fabricação de um novo tipo de queijo de cabra cremoso com fibra, de forma a agregar valor ao leite caprino.
Publication year: 2015
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Goats & Sheep
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.