Responsividade de variedades de cana-de-açúcar inoculadas com bactérias diazotróficas endofíticas e adubadas com nitrogênio.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): MORAIS, L. K. de; REIS, V. M.; SILVA, P. de A.

Summary: A cana-de-açúcar é a principal cultura energética para a produção de biocombustível no Brasil. Devido aos custos de produção e ao elevado gasto energético envolvidos na obtenção e uso de fertilizantes nitrogenados, novas tecnologias são imprescindíveis para o desenvolvimento de alternativas de menor custo e mais sustentáveis.

Publication year: 2015

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.