Produção, características agronômicas e qualidade da uva BRS Vitória durante o primeiro e segundo ciclos de produção no Submédio do Vale do São Francisco.
Produção, características agronômicas e qualidade da uva BRS Vitória durante o primeiro e segundo ciclos de produção no Submédio do Vale do São Francisco.
Author(s): NUNES, B. T. G.; NASCIMENTO, J. H. B.; LIMA, M. A. C. de; LEAO, P. C. de S.
Summary: O objetivo deste trabalho foi avaliar o desempenho agronômico e a qualidade dos frutos da nova cultivar de uva de mesa BRS Vitória durante o primeiro e o segundo ciclos de produção, nas condições do Submédio do Vale do São Francisco.
Publication year: 2015
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Cultivar BRS Vitória, Grapes, Uva, Uva de mesa, Uva sem semente, Viticultura, Vitis Vinifera
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.