Piscicultores e técnicos discutem os custos de produção da carcinicultura em Acaraú-CE.
Piscicultores e técnicos discutem os custos de produção da carcinicultura em Acaraú-CE.
Author(s): MUNOZ, A. E. P.; FLORES, R. M. V.; PEDROZA FILHO, M. X.; BARROSO, R. M.; MATAVELI, M.; REZENDE, F. P.
Summary: Visa levantar dados sobre os custos de produção e caracterizar a propriedade modal da região, para auxiliar os produtores no gerenciamento de duas propriedades, além de fornecer subsídios ao direcionamento de políticas públicas para o setor.
Publication year: 2015
Types of publication: Journal fascicles
Keywords: Acaraú-CE, Carcinicultura, Crustáceo, Custo de produção
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.