Relação da amilose com o padrão culinário e molecular de arroz de terras altas.
Relação da amilose com o padrão culinário e molecular de arroz de terras altas.
Author(s): FONSECA, R. C.; KOAKUZU, S. N.; CARVALHO, R. N.; BORBA, T. C. de O.; CALIARI, M.; BASSINELLO, P. Z.
Summary: O objetivo desta pesquisa foi relacionar o teor de amilose de diferentes genótipos de arroz de terras altas com parâmetros físico-químicos e marcadores moleculares associados à qualidade culinária de grãos.
Publication year: 2014
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Rice & Beans
Keywords: Amilose, Arroz, Culinária, Oryza sativa
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.