Resistência de genótipos de mandioca à podridão radicular em condições de campo.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): CAIRO JUNIOR, L. R.; SILVA, M. A. da; OLIVEIRA, E. J. de; OLIVEIRA, S. A. S. de

Summary: A Mandioca (Manihot esculenta Crantz) é uma cultura alimentar tropical amplamente cultivada na África, Ásia e América Latina. No Mundo já é o 4o maior alimento fornecedor de calorias, como principal fonte de carboidratos, sendo um produto de grande importância socioeconômica, utilizado tanto para alimentação humana como animal.

Publication year: 2015

Keywords: Manihot, Podridão

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.