Estudo da pollembrionia e crescimento inicial de jamboleiro (syzygium cumini l.).

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): RIBEIRO, N. V. da S.; REDONDO, H. F.; OLIVEIRA, S. da C. de; GIRARDI, E. A.

Summary: O jamboleiro (Syzygium cumini L.) é uma árvore frondosa que pode alcançar mais de 20 m de altura, pertencente à família Myrtaceae. Tem origem na índia e é popularmente conhecido como jambolão, jamelão, azeitona doce ou jambul (VIZZOTTO; FETTER, 2009). Seu fruto é uma baga elipsóide com uma única semente, apresentando maturação em janeiro e fevereiro.

Publication year: 2010

Types of publication: Paper in annals and proceedings

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.