Digestibilidade aparente e consumo de dietas contendo torta de cupuaçu em vacas leiteiras.
Digestibilidade aparente e consumo de dietas contendo torta de cupuaçu em vacas leiteiras.
Author(s): SARAIVA, C. C. de S.; SALMAN, A. K. D.; CARVALHO, G. A. de; FARIA, F. R.; SILVA, B. M.; OLIVEIRA, A. T. de
Summary: Neste trabalho, avaliaram-se a digestibilidade e o consumo de matéria seca e de matéria orgânica de dietas com diferentes níveis de torta de cupuaçu em vacas Holandês x Gir.
Publication year: 2015
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Rondônia
Keywords: Cupuaçu, Digestibilidade, Girolando
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.