Efeito de doses de nitrogênio e potássio nos tecidos da videira de vinho.
Efeito de doses de nitrogênio e potássio nos tecidos da videira de vinho.
Author(s): BARROS, J. Q.; LIMA, P. C. P.; SOUZA, D. R. M. de; ALMEIDA, R. dos S.; SILVA, A. O. da; SILVA, D. J.
Summary: O objetivo deste trabalho foi avaliar os efeitos de doses crescentes de nitrogênio e potássio nos tecidos da videira de vinho.
Publication year: 2015
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Adubação, Grapes, Nitrogen, Nitrogênio, Potassium, Potássio, Uva, Vitis, Vitis Vinifera, Vitivinicultura
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.