A pesca e a aquicultura de surubins no Brasil: panorama e considerações para a sustentabilidade.
A pesca e a aquicultura de surubins no Brasil: panorama e considerações para a sustentabilidade.
Author(s): SILVA, A. P. da; LIMA, A. F.; LUNDSTEDT, L. M.
Summary: Introdução. A pesca. A aquicultura. Sistemas de produção. Ração. Manejo alimentar. Qualidade de água. Abate e processamento. Comportamento em cativeiro. Impactos ambientais da produção de surubins em cativeiro. Considerações finais. Referencias.
Publication year: 2015
Types of publication: Booklets
Keywords: Híbrido, Manejo alimentar, Peixe de água doce, Piscicultura, Ração, Surubim
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.