Acurácia de curvas de calibração do VIS-NIRS para predição da maciez da carne de bovinos cruzados.
Acurácia de curvas de calibração do VIS-NIRS para predição da maciez da carne de bovinos cruzados.
Author(s): BONIN, M. N.; FEIJO, G. L. D.; SILVA, S. L.; BÜNGER, L.; ROSS, D.; GOMES, R. da C.; MENEZES, G. R. de O.; SANTANA, M. H. A.; BARBOSA, V. N.; NOVAIS, F. J.; FERRAZ, A. L. J.; SURITA, L. M. A.; FERRAZ, J. B. S.
Publication year: 2015
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Beef Cattle
Keywords: Gado nelore, Maturação
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.