O Sabor das frutas tropicais no Brasil.
O Sabor das frutas tropicais no Brasil.
Author(s): LAGO, R. C. A.; MAIA, M. L. L.; MATTA, V. M. da
Summary: Na publicação são apresentadas algumas frutas tropicais produzidas e consumidas no Brasil. Por se tratar de um guia direcionado, prioritariamente, para estrangeiros, os textos são também em inglês e espanhol, ilustrados com fotografias das frutas selecionadas. Assim, espera-se que esta publicação forneça aos leitores informações úteis que os ajudem a usufruir mais e melhor deste fantástico universo das frutas tropicais.
Publication year: 2016
Types of publication: Books
Unit: Embrapa Food Technology
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.