Mycobacterium Bovis em queijo coalho artesanal em Parnaíba, Piauí.
Mycobacterium Bovis em queijo coalho artesanal em Parnaíba, Piauí.
Author(s): CASTRO, K. N. de C.; SILVA, M. R.; FONSECA JÚNIOR, A. A. F.; LIMA, N. F.; ARAÚJO, F. R. de; SOUZA, G. N. de; MOREIRA, M. A. S.
Summary: O objetivo desse estudo foi detectar Mycobacterium bovis em queijo de coalho artesanal comercializado em Parnaíba, Piauí, por meio de cultivo microbiológico e pela Reação em Cadeia de Polimerase em Tempo Real.
Publication year: 2015
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Mid-North
Keywords: Doença animal, Microbiologia, Mycobacterium Bovis, Polimerização, Saúde Pública
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.