Fungos ocratoxigênicos em uvas viníferas Syrah cultivadas no Vale do Submédio São Francisco.
Fungos ocratoxigênicos em uvas viníferas Syrah cultivadas no Vale do Submédio São Francisco.
Author(s): SILVA, L. D.; SOUSA, T. M. de; PAULO, E. A. de; PASSAMANI, F. R. F.; PEREIRA, G. E.; BATISTA, L. R.
Summary: O objetivo do presente estudo foi isolar e identificar espécies de fungos potencialmente produtores de OTA em uvas Syrah cultivadas no Vale do Submédio São Francisco, bem como avaliar a capacidade produtora desses fungos.
Publication year: 2016
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Aspergillus spp, Doença, Fungo, Grapes, Micotoxina, Ocratoxina, Penicillium spp, Uva, VAle do São Francisco
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.