Elaboração e avaliação de doce cristalizado de bocaiuva.
Elaboração e avaliação de doce cristalizado de bocaiuva.
Author(s): DONADON, J. R.; CHAVES, G. de C. C.; BORSATO, A. V.; CANDIDO, J. C.; CAMPOS, R. P.
Summary: O presente trabalho objetivou aproveitar a polpa de bocaiuva produzida pelas comunidades extrativistas do Estado de Mato Grosso do Sul para elaboração e avaliação de doce cristalizado.
Publication year: 2016
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Pantanal
Keywords: Acrocomia Aculeata, Doce
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.