Diversidade funcional da microbiota do solo e populações de Fusarium spp., Trichoderma spp. e Rhizoctonia solani na produção de feijão-comum.
Diversidade funcional da microbiota do solo e populações de Fusarium spp., Trichoderma spp. e Rhizoctonia solani na produção de feijão-comum.
Author(s): BARCELOS, R. A.; BARBOSA, E. T.; FERRO, D. D. X.; GERALDINE, A. M.; GOMES, K. G.; FERREIRA, E. P. de B.; LOBO JUNIOR, M.
Summary: O objetivo deste trabalho foi analisar os efeitos de sistemas de produção e de plantas de cobertura sobre a diversidade funcional da comunidade bacteriana do solo, populações de Fusarium oxysporum, F. solani, Trichoderma spp. e Rhizoctonia solani e relações entre estas variáveis, em cultivo orgânico de feijão-comum (Phaseolus vulgaris L.) cv. Pérola.
Publication year: 2016
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Rice & Beans
Keywords: Feijão, Fusarium, Phaseolus vulgaris, Rhizoctonia solani, Trichoderma
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.