Manejo integrado de ácaros em videira no Submédio do Vale do São Francisco.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): ASSIS, C. P. O. de; OLIVEIRA, J. E. de M.; GONDIM JÚNIOR, M. G. C.; MORAES, G. J. de

Summary: A videira é cultivada no Brasil em aproximadamente 82 mil ha. A região do vale do Submédio São Francisco (Petrolina-PE/Juazeiro-BA), Nordeste do Brasil, se destaca como um dos maiores polos de produção de uva do país. Um problema frequente na cultura da videira é a incidência de pragas e doenças, e a principal prática de controle utilizada no Submédio São Francisco é a aplicação de agrotóxicos.

Publication year: 2017

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.