Avaliação agronômica da pereira "Santa Maria" em Vacaria, RS.
Avaliação agronômica da pereira "Santa Maria" em Vacaria, RS.
Author(s): FIORAVANÇO, J. C.; OLIVEIRA, P. R. D. de
Summary: A pereira é a única frutífera de clima temperado, de relevante importância, cuja área de plantio ainda não está plenamente desenvolvida no Brasil (FAORO; ORTH, 2010). A produção é insuficiente para atender a demanda interna e, de um modo geral, de baixa qualidade, em comparação com a fruta importada.
Publication year: 2017
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Avaliação sistemática de seleções e cultivares, Clima, Comportamento fenológico, Cultivar Coscia (pêra), Cultivar Santa Maria (pêra), Cultivar Santa Maria Morettini (pêra), Cultivar William (pêra), Dtqpera, Fruta de clima temperado, Pereira, Potencial produtivo, Pyrus communis, Pêra, Qualidade dos frutos
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.