Conteúdo de alcanos, álcoois secundários de cadeia longa e ácido graxo de cadeia muito longa em leguminosas forrageiras.
Conteúdo de alcanos, álcoois secundários de cadeia longa e ácido graxo de cadeia muito longa em leguminosas forrageiras.
Author(s): CAMARGO, B. G.; GENRO, T. C. M.; ROSSETTO, J.
Summary: O objetivo desse trabalho foi estudar o perfil de alcanos, álcoois secundários (AS) e ácidos graxos de cadeia muito longa (AGCML) em lâminas foliares, colmos e inflorescências de duas leguminosas, no estádio vegetativo e florescimento pleno.
Publication year: 2017
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Keywords: Leguminosa forrageira, Trevo vermelho
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.