Análise sensorial de carne bovina de animais da raça Nelore submetidos a diferentes dietas.
Análise sensorial de carne bovina de animais da raça Nelore submetidos a diferentes dietas.
Author(s): FRANCISCO, V. C.; SILVA, M. L. P. da; FERREIRA, A. U. de C.; NOVELLI, T. I.; MORELLI, M.; NASSU, R. T.
Summary: Uma das estratégias para garantir a sustentabilidade dentro de sistemas de produção de carne é a introdução, na dieta dos animais, de subprodutos provenientes das agroindústrias.
Publication year: 2017
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Keywords: Qualidade da carne bovina, Sabor, Teste triangular
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.