A poda como método de controle do cancro europeu das pomáceas e seu efeito na produção de macieiras.
A poda como método de controle do cancro europeu das pomáceas e seu efeito na produção de macieiras.
Author(s): ALVES, S. A. M.; RUFATO, A. de R.; NUNES, C. C.; MICHELON, M. F.; ORLANDI, J. C.
Summary: A poda destaca-se por ser uma prática imprescindível na formação e condução de plantas frutíferas, onde o princípio prima pelo equilíbrio vegetativo e a produção.
Publication year: 2017
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Cancro, Cancro europeu, Dtqmaca, Macieira, Maçã, Planta, Plantas frutíferas, Poda, Pomáceas
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.