Produção e caracterização nutricional de tempeh a partir de feijão branco (Phaseolus vulgaris L.).l.
Produção e caracterização nutricional de tempeh a partir de feijão branco (Phaseolus vulgaris L.).l.
Author(s): VITAL, R. de J.; COLOMBO, A. O.; CARVALHO, R. N.; BASSINELLO, P. Z.
Summary: O objetivo deste trabalho foi desenvolver tempeh à base de feijão branco, sem tegumento, determinando suas propriedades nutricionais.
Publication year: 2017
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Rice & Beans
Keywords: Alimento, Feijão branco, Fungo, Nutrição, Phaseolus vulgaris, Rhizopus
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.