Caracterização química e óptica de amidos extraídos de diferentes fontes.
Caracterização química e óptica de amidos extraídos de diferentes fontes.
Author(s): RODIGUES, A. A. M.; SILVA, A. F. da; COSTA, R. R. da; SILVA, S. de M.; LIMA, M. A. C. de
Summary: O objetivo deste trabalho foi caracterizar o potencial químico e óptico de quatro diferentes fontes de amido para a produção de filmes e recobrimentos biodegradáveis.
Publication year: 2017
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Amido, Amilose, Amylose, Filmes biodegradáveis, Película, Polissacarídeo, Propriedades ópticas
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.