Café em Rondônia.
Café em Rondônia.
Author(s): ESPINDULA, M. C.; DIAS, J. R. M.; ROCHA, R. B.; DALAZEN, J. R.; ARAUJO, L. V. de
Summary: O capítulo aborda a cafeicultura no estado de Rondônia, apresentando: Origem genética dos cafeeiros no estado de Rondônia; Cafeicultura de Rondônia em processo de transformação; Distribuição Geográfica da cafeicultura em Rondônia; Potencialidades e limitações da cafeicultura de Rondônia.
Publication year: 2017
Types of publication: Book sections
Unit: Embrapa Rondônia
Keywords: Cafeicultura, Caffeiro, Café, Café conilon
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.