Theobroma grandiflorum cupuaçuzeiro.
Theobroma grandiflorum cupuaçuzeiro.
Author(s): SOUZA, A. das G. C. de; ALVES, R. M.; SOUZA, M. G. de
Summary: Antecedentes históricos e culturais.Caracterização geral. Espécies silvestres e comerciais. Caracterização botânica. Distribuição geográfica. Descrição do habitat. Aspectos reprodutivos. Características químicas e nutricionais do fruto. Recursos genéticos. Variabilidade genética disponível. Conservação de germoplasma. Importancia socioeconômica. Manejo da cultura. Usos, processos e produtos.
Publication year: 2017
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Western Amazon
Keywords: Cupuaçu, Theobroma Grandiflorum
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.