Aceitação de peras "Forelle" em diferentes estádios de amadurecimento.
Aceitação de peras "Forelle" em diferentes estádios de amadurecimento.
Author(s): ROSS, L.; FIORAVANÇO, J. C.; ANTONIOLLI, L. R.
Summary: O Brasil está entre os cinco maiores importadores de pera, enquanto que a região sul do país apresenta condições favoráveis ao cultivo dessa frutífera. O objetivo deste trabalho foi avaliar a qualidade e a aceitação de peras "Forelle" em três estádios de amadurecimento.
Publication year: 2018
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Anais, CNPUV, Estádio de amadurecimento, IC, Iniciação cientifica, Pêra, Pêra forelle, Vacaria (RS)
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.