Efeito da torragem da amêndoa no aroma do óleo da castanha-de-caju segundo análise sensorial.
Efeito da torragem da amêndoa no aroma do óleo da castanha-de-caju segundo análise sensorial.
Author(s): LIMA, J. R.
Summary: Amêndoas de castanha-de-caju possuem alto teor de lipídeos e têm sido utilizadas para obtenção de óleo comestível de alta qualidade. O objetivo deste trabalho foi avaliar como a torragem das amêndoas antes da obtenção do óleo afeta a preferência do consumidor quanto ao aroma.
Publication year: 2018
Types of publication: Booklets
Keywords: Anacardium Occidentale, Castanha de Caju, Óleo Vegetal
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.