Genetic progress with selection of Coffea canephora clones of superior processed coffee yield.
Genetic progress with selection of Coffea canephora clones of superior processed coffee yield.
Author(s): SILVA, D. O. da; FERREIRA, F. M.; ROCHA, R. B.; ESPINDULA, M. C.; SPINELLI, V. M.
Summary: Progresso genético com a seleção de clones de Coffea canephora para produção superior de café beneficiado: o objetivo desse trabalho foi mensurar o progresso genético da produtividade de café beneficiado a partir da seleção de clones de Coffea canephora, com a obtenção de estimativas dos parâmetros genéticos e de ganhos com a seleção ao longo de três safras.
Publication year: 2018
Types of publication: Journal article
Unit: Embrapa Rondônia
Keywords: Coffea Canephora, Parâmetros genéticos
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.