Efeito da desfolha química na qualidade dos frutos da macieira "fuji more".
Efeito da desfolha química na qualidade dos frutos da macieira "fuji more".
Author(s): RIBEIRO, A. M. A. de S.; RUFATO, A. de R.; RUFATO, L; KLESENER, D. F.; AMARAL, L. O.; MARCHIORETTO, L. R.
Summary: A senescência das folhas é a última fase de desenvolvimento da planta, mas não menos importante para as espécies caducifólias. Esse processo fisiológico é importante para a regulação do crescimento e desenvolvimento das plantas de macieira
Publication year: 2018
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Espécies caducifólias, Folhas da macieira, Fuji More, Macieira, Maçã, Teste de tukey
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.