Avaliação de couro de bovinos curraleiro Pé-duro, Nelore e do Mestiço F1.
Avaliação de couro de bovinos curraleiro Pé-duro, Nelore e do Mestiço F1.
Author(s): CARVALHO, G. M. C.; JACINTO, M.; LIMA NETO, A. F.; FROTA, M. N. L. da; MENDES, A.; GOMES, A.; QUIRINO, C.
Summary: O objetivo do presente trabalho foi avaliar a qualidade do couro bovino de Curraleiro Pé-Duro (CPD), Nelore (NEL) e de mestiços F1 (½ CPD + ½ NEL). As peles foram obtidas de animais criados em pastagens nativas em bioma de transição de Cerrado e Caatinga no campo experimental da Embrapa Meio-Norte em Campo Maior, Piauí.
Publication year: 2016
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Mid-North
Keywords: Bovino, Curtimento, Pele, Raças locais
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.