Sazonalidade de nutrientes em macieira.
Sazonalidade de nutrientes em macieira.
Author(s): NACHTIGALL, G. R.
Summary: Para a cultura da macieira, as exigências nutricionais para satisfazer os processos fisiológicos (crescimento vegetativo, floração e frutificação), variam de acordo com a idade da planta. Durante as primeiras fases, o desenvolvimento vegetativo tem maior importância que a frutificação ou produção de frutos e posteriormente, esta relação se iguala ou se inverte.
Publication year: 2019
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Crescimento vegetativo, Floração, Frutificação, Macieira, Maçã, Nutrientes, Sazonalidade
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.