Teor de amido e sólidos solúveis em peras cultivadas no Submédio do São Francisco.
Teor de amido e sólidos solúveis em peras cultivadas no Submédio do São Francisco.
Author(s): SANTOS, T. B.; MOURA, N. R.; FERREIRA, M. A. R.; LOPES, P. R. C.; FREITAS, S. T. de
Summary: O objetivo deste trabalho foi avaliar o teor de amido e sólidos solúveis como parâmetros da qualidade pós-colheita de diferentes genótipos de peras produzidas no Semiárido brasileiro e armazenadas em ambiente refrigerado.
Publication year: 2019
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Fruta de Clima Temperado, Genótipo, Postharvest physiology, Pêra, Pós-Colheita, Semiárido
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.