Efeito da aplicacação de ácido giberélico no aumento do tamanho da baga de uva de mesa BRS Clara.
Efeito da aplicacação de ácido giberélico no aumento do tamanho da baga de uva de mesa BRS Clara.
Author(s): LEAO, P. C. de S.; SOUZA, E. R. de; MORAES, D. S. de
Summary: O objetivo do presente trabalho foi estudar o efeito do uso de ácido giberélico sobre o aumento do tamanho da baga nas uvas BRS Clara no Vale do Submédio São Francisco.
Publication year: 2019
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.