Queijo artesanal caprino maturado e defumado adicionado de cultura lática probiótica.
Queijo artesanal caprino maturado e defumado adicionado de cultura lática probiótica.
Author(s): LAGUNA, L. E.; SANTOS, K. M. O. dos; BARCELOS, S. C. de; SALLES, H. O.; EGITO, A. S. do
Summary: O objetivo do trabalho foi obter um queijo artesanal caprino em escala labo-ratorial, adicionado de cultura probiótica de Lactobacillus rhamnosus, por meio de um processo tecnológico capaz de manter a sua viabilidade durante o pro-cesso de fabricação, defumação a frio, maturação e armazenamento do produ-to adequado
Publication year: 2019
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Goats & Sheep
Keywords: Brazil, Cheeses, Fabricaçao, Fabricação artesanal, Food technology, Functional properties, Goat cheese, Goats, Probiotics, Processamento artesanal, Processed animal products, Processed foods, Produto Derivado do Leite, Produção artesanal, Queijo artesanal, Queijo de cabra, Queijo defumado, Queijo maturado, Tecnologia de Alimento
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.