Utilização de resíduo de frigorífico na produção de farinha de carne e osso destinada a alimentação de frangos de corte.
Utilização de resíduo de frigorífico na produção de farinha de carne e osso destinada a alimentação de frangos de corte.
Author(s): LUDKE, J. V.; ZANOTTO, D. L.; COLDEBELLA, A.; SCHEUERMANN, G. N.; CUNHA JUNIOR, A.; SCHMIDT, G. S.
Publication year: 2019
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Swine & Poultry
Keywords: Alimentação, Farinha de Carne, Farinha de Osso, Frango de Corte, Ração
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.