Pontos críticos de contaminação microbiológica do leite cru nas condições de produção prevalentes em Rondônia.
Pontos críticos de contaminação microbiológica do leite cru nas condições de produção prevalentes em Rondônia.
Author(s): CONSTANTINO, N. A. S.; DIAS, J. A.; OLIVEIRA, A. M. de; CORDEIRO, S. C. M.; BELOTI, V.; FARIA, G. V.
Summary: O objetivo do trabalho foi avaliar a microbiota deteriorante do leite em pontos de contaminação da ordenha de quatro propriedades leiteiras com características de manejo e instalações predominantes em Rondônia.
Publication year: 2019
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Rondônia
Keywords: Qualidade do leite
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.