Controle de Sclerotium rolfsii Sacc com óleo essencial de Aloysia lycioides Cham.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): SANTOS, A. R. B.; OLIVEIRA, F. J. S.; DIAS, L. R. C.; LIMA, S. G. de; SILVA, P. H. S. da; ATHAYDE SOBRINHO, C.

Summary: O feijão-caupi (Vigna unguiculata (L.) Walp) é considerado uma das fontes alimentares mais importantes e estratégicas para as regiões tropicais e subtropicais do planeta, em cujo cultivo ocorre significativa geração de emprego e renda. Entretanto, a cultura tem apresentado produtividade de grãos aquém do esperado. Um dos fatores é a murcha-de-esclerócio causada pelo fungo Sclerotium rolfsii Sacc.

Publication year: 2017

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.