Análise comparativa de dois protocolos de extração de DNA em Annona squamosa.
Análise comparativa de dois protocolos de extração de DNA em Annona squamosa.
Author(s): SÁ, G. H. de; OLIVEIRA, J. H.; VALENTE, S. E. dos S.; LOPES, A. C. de A.; VASCONCELOS, L. F. L.; LIMA, P. S. da C.
Summary: Conhecida popularmente como pinha, fruta-do-conde ou ata, a Annona squamosa L. é amplamente encontrada em regiões tropicais e desperta grande interesse econômico. No Brasil, é cultivada principalmente nos estados da Bahia, Alagoas, Pernambuco, São Paulo e Ceará.
Publication year: 2017
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Mid-North
Keywords: Métodos de extração de DNA, Pinha, Técnicas moleculares
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.