Caracterização do mel de Apis mellifera da microrregião de Campo Maior, PI.
Caracterização do mel de Apis mellifera da microrregião de Campo Maior, PI.
Author(s): PIRES, P. R. S.; BARRETO, A. L. H.; LOPES, M. T. do R.; MEIRELLES, R. N.
Summary: O objetivo deste trabalho foi analisar as características físico-químicas e melissopalinológicas de sete amostras de méis silvestres produzidas por Apis mellifera, coletadas entre abril e julho de 2017, na microrregião de Campo Maior, PI, compreendendo os municípios de São Miguel do Tapuio e Campo Maior.
Publication year: 2017
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Mid-North
Keywords: Abelha, Flora, Melissopalinologia, Qualidade
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.