Óleo essencial de Lippia sidoides Cham no controle in vitro de Sclerotium rolfsii Sacc.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): SANTOS, A. R. B.; DIAS, L. R. C.; SILVA, P. H. S. da; ATHAYDE SOBRINHO, C.

Summary: O feijão-caupi é uma cultura de grande importância para as regiões Norte e Nordeste do Brasil e uma das principais fontes de energia e proteína para a população nessas localidades. A cultura, apesar de rústica e adaptada à região, tem apresentado baixas produtividades de grãos, o que pode ser atribuído às doenças que acometem as plantas, entre as quais, a murcha de esclerócio causada pelo fungo Sclerotium rolfsii Sacc.

Publication year: 2017

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.