Variabilidade genética no teor de proteína no grão de feijão-caupi.
Variabilidade genética no teor de proteína no grão de feijão-caupi.
Author(s): LOPES, A. F. de S.; ROCHA, M. de M.; SILVA, K. J. D. e; FRANCO, L. J. D.
Summary: Objetivou-se, com este trabalho, avaliar a variabilidade no teor de proteína em 24 genótipos de feijão-caupi. Foi conduzido um experimento em blocos ao acaso, com duas repetições, em condições de casa de vegetação de vidro na Embrapa Meio-Norte, Teresina, PI, entre os anos de 2017 e 2018.
Publication year: 2018
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Mid-North
Keywords: Biofortificação, Qualidade nutricional, Vigna Unguiculata
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.