Teor e caracterização físico-química do óleo de acessos de Orbignya speciosa (babaçu).
Teor e caracterização físico-química do óleo de acessos de Orbignya speciosa (babaçu).
Author(s): CAVALCANTE, A. do N.; CHAVES, M. H.; SITTOLIN, I. M.
Summary: O objetivo do presente trabalho foi determinar o teor de umidade e de óleo de 46 acessos de babaçu e caracterizar óleo por meio do índice de acidez.
Publication year: 2010
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Mid-North
Keywords: Babaçu, Biomassa, Orbignya Speciosa, Ácidos graxos livres
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.