Avaliação físico-química e compostos bioativos de farinhas de batatas-doces de polpa roxa.
Avaliação físico-química e compostos bioativos de farinhas de batatas-doces de polpa roxa.
Author(s): PILON, L.; MELO, R. A. de C. e; VENDRAME, L. P. de C.
Summary: O objetivo desse estudo foi avaliar a qualidade físico-química, os teores de antocianinas totais e os compostos fenólicos totais de farinhas obtidas a partir de seis genótipos de batatas-doces de polpa roxa, produzidos na Embrapa Hortaliças, comparando os métodos de secagem em estufa e liofilização.
Publication year: 2020
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Vegetables
Keywords: Antocianina, Batata Doce Roxa, Ipomoea Batatas
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.