Uso de arroz e feijão de baixa qualidade industrial em produto alimentício nobre.
Uso de arroz e feijão de baixa qualidade industrial em produto alimentício nobre.
Author(s): MORAIS, D. K.; BENTO, J. A. C.; BRAGA, S. S.; CARVALHO, R. N.; BASSINELLO, P. Z.
Summary: O objetivo deste trabalho foi desenvolver e caracterizar biscoitos tipo chips a base de farinhas de grãos quebrados de arroz polido e de feijão carioca, bem como verificar a influência de diferentes proporções de arroz polido na qualidade sensorial do produto
Publication year: 2019
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Rice & Beans
Keywords: Alimento, Arroz, Beneficiamento, Feijão, Nutrição Humana, Qualidade
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.